Terug Home

Over Jon Karelse

Ambitie

Kappers: dat is wat wij zijn. Al meer dan 100 jaar. Wij streven er altijd naar om die éne look te creëren die het beste bij uw wensen en lifestyle past.

Onze kapsalons zijn een begrip in de wijde omgeving. En niet voor niets. Jon Karelse Intercoiffure volgt als eerste de allerlaatste trends in de dames- en herenhaarmode.

Ons enthousiaste team van vakbekwame kappers zorgt er bovendien voor dat uw haar in een perfecte conditie wordt gehouden. Dames, heren en kinderen zijn bij ons dan ook meer dan welkom. In onze salon in IJsselstein kunt u bovendien genieten van een weldadige behandeling in onze schoonheidssalon. Voor een uitgebreid kleur- en make-up advies kunt u ook terecht in de salon in Veenendaal.

Kortom: bij ons is uw haar en uw uiterlijke schoonheid in goede handen. Wij hopen u binnenkort in één van onze salons te mogen begroeten.

Intercoiffure

Altijd de laatste haartrends

First international organisation of high quality hairdressing, Intercoiffure counts over 2.500 salons spread in 40 countries, You will find them in capitals such as Paris, New York, Tokyo, Berlin, London, Rome.

The leaders of these salons are fashion orientated, keen in expanding their profession and ready to share their knowledge as part of the respect of moral values.

Intercoiffure Mondial >>

Vacatures

kapper-kapsalon-leerling-stage-jon-karelse-intercoiffure-ijsselstein-nieuwegein-veenendaal

 

 

 

Haarstylist(e) of Haarstylist(e) allround

Functieomschrijving
Ben jij die spontane, klantgerichte Haarstylist(e) of Haarstylist(e) allround en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan bieden wij jou een werkplek in een leuk en gezellig team. Wij verzorgen regelmatig cursussen en trainingen, zodat je op de hoogte blijft van de laatste trends en ontwikkelingen in het kappersvak.

Opleidingseisen
– Je hebt een afgeronde hairstylist opleiding
– Je bent een sterke teamplayer
– Je bent bereid in de avonduren en op zaterdag te werken

Om op één van de vacatures te solliciteren vul je het onderstaande formulier in. Voor vragen bel je 030-6881227 en vraag je naar Janske.

Alvast bedankt voor jouw sollicitatie!

Met stijlvolle groet,

Het team van Jon Karelse Intercoiffure

110 Jaar

Jon Karelse Intercoiffure: al ruim 110 jaar een begrip in de regio

Ons feestjaar 2016 begon op 10 oktober 2016: 110 jaar Jon Karelse! Daar hebben we goed op geproost met onze klanten!

We hadden namelijk een eigen “Bar-Biertje” laten bottelen en die kan je nog steeds proeven (zolang de voorraad strekt).

Je kon kans maken op één van de unieke jubileumpakketten met de flesjes “Bar-Bier”. Je kreeg er ’t originele Bar-Bier glas bij cadeau. Hoe? Aan het eind van onderstaande video zie je twee vlaggen. Je kon raden welk woord er in spiegelbeeld staat op de rechtervlag. Onze tip was: pauzeer ’t filmpje dan ff 🙂

Wij ontmoeten jou graag bij ons in de damessalon of de Barbershop!

Wist jij dat Jon Karelse op 10 oktober 1906 begon met één kappersstoel? In 2016 is dit na 110 jaar uitgegroeid tot de Jon Karelse Groep met drie vestigingen: in IJsselstein, Nieuwegein en Veenendaal. Vandaag de dag proosten zelfs de achterachterkleinkinderen op hun betovergrootvader Jon Karelse.

Graag tot ziens bij ons in de damessalon of de Barbershop. Proost!

Met stijlvolle groet,

Het team van Jon Karelse Intercoiffure

Tip: houd deze website in de gaten voor meer acties en nieuws of om online een afspraak te maken natuurlijk 🙂

 

Het 100 jarig jubileum

In 2006 vierde Jon Karelse Intercoiffure zijn 100-jarig bestaan. Toen schreven wij dat in die eeuw “groot” zijn geworden door veel tijd en geld te investeren in het trainen en opleiden van talent. Dat blijven we doen. En in dat jubileumjaar zijn we zelfs gestart met het trainen en opleiden van jonge mensen over de grens. Vanwege ons eeuwfeest hebben we toen namelijk een opleiding voor kappers en schoonheidsspecialisten in Roemenië geadopteerd, Studia College in Targa-Mures.

Check het fotoalbum voor een paar historische beelden >>


Tel. 030 - 688 1227 ijsselstein@jonkarelse.nl
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Jon Karelse IJsselstein (@jon_karelse) op

Privacy Policy | Made mobile by Topshelf Media ®