Terug Home

Gratis Parkeren bij Jon Karelse

Als u met de auto naar onze salon komt dan zijn er drie mogelijkheden om uw auto binnen een straal van 150 meter te parkeren, te weten:

1 – Parkeerterrein Kronenburgplantsoen (naast NH Kerk)

2 – Achter onze zaak (vier plaatsen)

3 – Parkeergarage Eiteren

1. Parkeren Kronenburgplantsoen

Wanneer u gebruik wilt maken van een parkeerplaats op het Kronenburgplantsoen bij de NH Kerk, zie bovenstaande plattegrond, dan heeft u een parkeervergunning nodig. De gemeente IJsselstein heeft namelijk het vergunningparkeren ingevoerd in de binnenstad en omliggende wijken. Bij onze receptie kunt u een parkeerkaart vragen waarmee u vrij kunt parkeren op het Kronenburgplantsoen. Als u vertrekt dan levert u de parkeerkaart weer in bij de receptie. Wij denken met deze oplossing het ongemak bij u weggenomen te hebben.

2. Parkeerservice achter onze zaak

Achter onze zaak bevinden zich vier parkeerplaatsen, zie bovenstaande plattegrond. Daarvan kunt u gratis gebruik maken als u een lange behandeling bij ons heeft (langer dan 30 minuten). Als u het ongemakkelijk vindt om op deze plaatsen te parkeren, dan parkeren wij de auto kosteloos voor u. Ook hier geldt dat u een parkeerkaart bij onze receptie kunt afhalen en na vertrek weer inlevert.

3. Parkeergarage Eiteren

Vanaf de parkeergarage Eiteren wandelt u via de parkeergarage (A) en de NH Kerk zo naar onze salon (B). Op bovenstaande plattegrond ziet u de wandelroute.

In 2013 zijn de eerste 2 uur gratis.

Locatie: Eiteren 13, 3401 PS IJsselstein.
De kosten zijn € 1,40 per uur (v.a. 2014).
Er wordt per 4,5 minuten (€ 0,10) afgerekend.
Doorrijdhoogte: 2,00 meter.

Betaalmogelijkheden: muntgeld, briefgeld, PIN en chip.

Wij vertrouwen erop u hiermee geïnformeerd te hebben over de gewijzigde parkeersituatie in de binnenstad van IJsselstein. Heeft u vragen? Neem gerust telefonisch – 030 688 12 27 – of per- e-mail contact met ons op. Wij staan voor u klaar!

Met vriendelijke groet,

Team Jon Karelse Hair & Style

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Jon Karelse IJsselstein (@jon_karelse) op

Privacy Policy | Made mobile by Topshelf Media ®